انواع آسیاب قهوه:

آسیاب قهوه برخی گرایندر ها برای آسیاب کردن اسپرسو طراحی شده اند

و برخی دیگر برای آسیاب قهوه های کورس تر و برای قهوه های دمی و فرنچ پرس مورد استفاده قرار می گیرند.

گرایندر های اسپرسو کاملا به شکل یک متخصص در زمینه آسیاب کردن به صورت فاین خود را نشان داده اند.

برخی از گرایندر ها، به نظر می‌توانند در زمینه آسیاب کردن اسپرسو و قهوه های دمی موفق ظاهر شوند

(مانند کماندانته، هلور و فلد…)، اما بهتر است برای رسیدن به آسیاب ایده آل برای هر دسته، گرایندر تخصصی برای همان

دسته را استفاده کرد.

برای دیدن کتل یا کتری کلیک کنید.

گرایندر های اسپرسو در دو دسته تقسیم می‌شوند:

  • برخی از آنها همراه با یک دوز سنج هستند ( اهرمی که دانه های آسیاب شده را خارج می‌کند).
  • و بقیه آنها از وجود این دوز سنج محرومند.

آسیاب های که دوز سنج برای این طراحی شده اند که بچ های قهوه را در یک زمان اسیاب و پرتا فیلتر انتقال بدهند.

راه شناخت آسیاب های دوز سنج دار:
  • داشتن یک پدال
  • یک اهرم در کنار اسیاب

زمانی که قهوه اسیاب می شود بیش از ۱ دقیقه قهوه را درون پرتا فیلتر نگه داشت.

در سمت دیگر اسیاب های بدون دوزسنج وجود دارند که به نظر بهتر میرسند ،

به دلیل وجود قطعات متحرک کمتر و همچنین حفرات کمتر و جلوگیری از هدر رفتن قهوه.

با این وجود، بسیاری از گرایندر هایی که دوز سنج دارند به روی خود تایمری دارند

که همان دوز را مکرراً آسیاب میکند تا مخزن گرایندر خالی از قهوه آسیاب شده باشد.

برای اسیاب های مدرن دوز سنج به صورت یک تایمر درامده است که قهوه را به مدت زمان معینی اسیاب میکند.

از دیدگاه منطقی این اتفاق منجر به اسیاب شدن وزن مشخصی از قهوه است و فاین و کورس بودن قهوه در ان نقشی ندارد .

البته مساله تایمر به گرایندرهایی که دوز سنج دارند ختم نمی شود،

با این وجود هرچه قدر گرایند فاین تر باشد زمان بیشتری برای اسیاب لازم است پس باید این مورد را مد نظر داشت.

مشکل دیگری که سازندگان اسیاب موفقیت هایی در رفع ان به دست اورده اند ماندن قهوه در اسیاب است،

البته این ایراد به صورت کامل رفع نشده است اما در اسیاب های جدید به میزان زیادی بهینه شده است.

راه مابین تیغه های گذاشته شده و محلی که قهوه اسیاب شده خارج می شود.

به مدت زمان زیادی یک نقطه کور برای قهوه اسیاب شده باقی مانده است,

و سازندگان برای رفع این مشکل طرح های جدید بسیار را ارائه داده اند.

اسیاب های تجاری بسیار بزرگ تر از اسیابهای اسپرسو هستند و از تیغه های بزرگتری در انها استفاده شده است.

که قهوه را سریعتر و بدون داغ کردن اسیاب میکنند.

اسیاب های قهوه باید به مدت مشخص تمیز شوند تا از ماندن دانه های قهوه و یا روغن قهوه در امام بمانند.

تا به بهترین نحو ممکن و سریع قهوه را اسیاب کنند.

برای تمیز کردن اسیاب می توانید از یک مسواک تمیز و یا قرص های نظافت اسیاب استفاده نمایید.

انواع آسیاب قهوه:

۱- آسیاب تیغه ای (Blade) :

این نوع آسیاب ها ذرات بسیار ناهمگونی از قهوه آسیاب شده را ارائه می دهند.

حتی اگر با درجه درشت نیز آسیاب انجام گیرد، باز هم مقداری قهوه به صورت پودر خواهید داشت.

همچنین از آنجایی که تیغه های این آسیاب ها با سرعت بالایی می چرخند احتمال سوختن قهوه بسیار بالا می رود.

بنابراین برای کاهش دادن ریسک سوختن قهوه توصیه می شود که بیشتر از ۲۰ ثانیه به طور مداوم آسیاب انجام نگیرد.

۲- صفحات شیاردار (Burr) :

آسیاب های دستی و قدیمی با استفاده از دو صفحه که دارای شیارهایی بر روی سطح آن ها بود,

و روی هما قرار می گرفت قهوه را آسیاب می کردند.

البته این آسیاب ها مقداری نسبت به آسیاب های تیغه ای کندتر هستند.

به همین خاطر نوع برقی آنها نیز به تولید رسیده است که در دو نوع تخت و مخروطی در بازار یافت می شود.

این آسیاب ها به جای تیغه از صفحات تخت و یا مخروطی برای آسیاب قهوه استفاده می کند,

که به مراتب با کیفیت بالاتری دارند و از قیمت بالاتری نیز برخوردارند.

برای دیدن ویدیوی آسیاب قهوه سناتور کلیک کنید.

* تفاوت صفحات تخت (Wheel) و مخروطی (Conical) :

تیغه های آسیاب های تخت سرعت بیشتری دارند.

به همین دلیل سر و صدای بیشتری داشته و کثیف کاری آن ها نیز بیشتر است.

این آساب ها زودتر گیر می کنند، ولی ارزان تر از تیغه های مخروطی می باشند.

از طرفی آسیاب های مخروطی آهسته تر کار می کنند و به همین خاطر طعم های طبیعی دانه قهوه را بهتر حفظ می نمایند.

نسبت به آسیاب های تخت سر و صدای کمتری داشته و کثیف کاری کمتری نیز دارند.

که آن ها را به بهترین های بازار و البته گران ترین آن ها تبدیل کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *