راه اندازی فست فود:فست فود شغلی پر طرفدار و جذاب خصوصا برای نسل جوان است،دلایلی که برای این مورد می‌توان ارائه کرد به شرح زیر است:

  1. با کلاس بودن و حالت لوکس داشتن شغل فست فود
  2. سرو کار داشتن با نسل جوان به صورت عمومی و داشتن محیط پرشور و هیجان کاری
  3. درآمد تقریبا بالا نسبت به سرمایه گذاری لازم و در مقایسه با سایر مشاغل زود بازده موجود
  4. دخل نقدی برای هر شب و عدم نیاز به پیگیری جهت وصول طلب ها
  5. خریدهای عمدتا مدت دار که سبب رسوب پول در حساب صاحب شغل می‌شود که می توانند با استفاده زیرکانه از این سرمایه سود آوری خود را بیشتر کند به عنوان مثال از شرکت های تامین مواد اولیه می تواند عمده ای خرید کند که قیمت خرید پایین بیاید یا تا حد امکان خریدهای نقدی نماید تا درصد تخفیف بیشتری از تامین کنندگان مواد اولیه بگیرد.
  6. با توجه به رکود فعلی در بازار اقتصادی ایران بر اساس تئوری هرم مازلو رویکرد عموم مردم به سمت نیازهای اولیه خود مانند غذا بیشتر می شود و همچنین به عنوان یک تفریح نیز برای مردم به حساب می آید،پس بازار این کار گرم می شود.

شب نشین اصفهان یکی از پروژه های اصفهان

راه اندازی فست فود:فست فود شغلی پر طرفدار و جذاب خصوصا برای نسل جوان است

همبرگر

علیرغم دلایلی که ارائه شد فست فود شغلی بسیار پر ریسک و استرس است.

مجتمع برلیان یکی از پروژه های بزرگ زادمن

به همین دلیل تاسیس فست فود کاری بسیار پر اهمیت است و حتما بایستی از افرادی با تجربه در تمام زمینه های مورد نیاز استفاده کرد.

برای مشاهده ویدیوهای وسایل فست فودی کلیک کنید.

راه اندازی فست فود:فست فود شغلی پر طرفدار و جذاب خصوصا برای نسل جوان است

خوشمزه فست فود

راه اندازی فست فود شامل موارد زیر می‌شود.

  1. انتخاب وسایل و تجهیزات فست فود متناسب با منوی غذایی مورد نظر،به گونه ای که بهترین حالت برای رفت و آمد پرسنل ایجاد شود و کارها به صورت ترتیبی و منظم انجام گیرد.
  2. جانمایی دستگاه ها در آشپزخانه
  3. اعمال نظر در دکوراسیون داخلی متناسب با تم مورد نظر کارفرما
  4. طراحی تابلو مغازه به صورتی که کاملا در معرض دید و چشمگیر باشد و انتخاب اسمی منحصر و چشمگیر
  5. طراحی منو هم از نظر گرافیکی و هم از نظر نوع اسم و قیمت گذاری
  6. آموزش پرسنل آشپزخانه جهت امور پخت و پز تحویل غذا
  7. آموزش پرسنل فروش شامل فروشنده و صندوق دار و گارسون ها و کسانی که در سالن به مشتریان سرویس می‌دهند.
  8. آموزش نحوه و زمان خرید مواد اولیه و مقدار آن ، مارک آن و در نهایت کلیه ریزه کاری های مربوط به اداره کردن یک فست فود
راه اندازی فست فود:فست فود شغلی پر طرفدار و جذاب خصوصا برای نسل جوان است

ساندویچ خوشمزه

از این جهت راه اندازی فست فود موفق با یک راه انداز خوب و حرفه ای گره خورده است و به طور کلی می توان گفت برای صعود یک کسب و کار فست فود به دو بال قدرتمند نیاز دارید 1 مدیریت و ریسک پذیری 2 مشاور و راه انداز حرفه ای

نکاتی که قبل از انتخاب راه انداز فست فود بایستی در نظر گرفت به شرح زیر است.
  1. تحقیق در مورد سابقه و پروژه های که آن شخص یا گرده راه اندازی کرده اند که چقدر موفق و پایدار بوده اند.
  2. برسی منابع مالی و مشخص کردن حجم سرمایه موجود جهت هماهنگی با نفر راه اندازی جهت تعیین موارد ذکر شده در قبل
  3. بستن یک قرار داد محکم و مستند جهت جلوگیری از ضرر و زیان های پیش بینی نشده در آینده
نکاتی که در مورد بستن قرار داد راه اندازی فست فود بایستی در نظر گرفت:
  1. تعیین دقیق زمان شروع و پایان پروژه تاسیس فست فود و تعیین مبلغی به عنوان خسارت برای تاخیر در تحویل پروژه
  2. مشخص کردن دقیق وظایف و تعهد است باز کردن فست فود و همچنین کارفرما
  3. مشخص کردن مبلغ قرار داد به صورت دقیق و نحوه شرایط پرداخت
  4. قرار دادن یک بند در قرار داد جهت حسن انجام کار تاسیس فست فود که پس از افتتاح فست فود در یک بازه زمانی مورد توافق طرفین به ایشان پرداخت شود
  5. مشخص کردن دوره های بازدید برای تاسیس فست فود که تا یک مدت مشخص بازه های زمانی خاص به پروژه سر بزند و ایرادات احتمال را رفع و رجوع نماید.

گروه تجهیزات آشپزخانه صنعتی زادمن با سابقه 12 ساله در زمینه تاسیس فست فود توانایی انجام انواع پروژه های راه اندازی فست فود با منوی های مختلف را در هر شهری دارا می‌باشد.

شما می‌توانید با رجوع به قسمت پروژه ها در سایت ما به برخی از آنها دسترسی داشته باشید.

تجهیزات فست فود

تجهیزات فست فود یا وسایل مورد نیاز برای راه اندازی فست فود به تمامی دستگاه ها، ابزار آلات و ملزوماتی اطلاق می شود که آشپزخانه فست فود آن برای تهیه انواع غذاهای فست فودی نیاز دارد.

برای مشخص شدن نوع و تعداد تجهیزات بایستی در ابتدا منوی مورد و نظر مشخص باشید منظور از منو یعنی عملا انواع غذاها،پیش غذاها،دسرها،سالاد و هر آنچه که بایستی برای انتخاب در اختیار مشتری قرار داد.

غذاهای فست فودی به طور کلی در ایران شامل موارد زیر می باشد:
  • انواع پیتزا
  • انواع همبرگر
  • انواع ساندویچ سرد و گرم
  • انواع پاستاها
  • انواع خوراک های که به صورت سرد یا گرم سرو می شود
  • انواع پیش غذاها
  • انواع دسرها

پس در ابتدا نیاز است که غذاها انتخاب شود تا پس از آن بتوان نوع و تعداد تجهیزات فست فود را مشخص کرد.

همچنین حجم یا تعداد غذایی که در نظر دارید در هر شب شیفت کاری به فروش برسانید نیز در نوع و تعداد تجهیزات تعیین کننده است.

برای دیدن همه محصولات مرتبط با تجهیزات فست فود از قسمت مرتبط با این نام در صفحه محصولات سایت گروه صنعتی زادمن بازدید کنید.

اگر می خواهید اطلاعات کامل تری در زمینه تجهیزات فست فود داشته باشید به مقاله مرتبط با این مورد در صفحه محصولات سایت مراجعه کنید.

همچنین در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر می توانید ، به صورت رایگان با کارشناسان قسمت فروش گروه صنعتی زادمن تماس حاصل نمایید.

همچنین در ادامه می توانید پلان تجهیزات مربوط به چند پروژه اجرا شده توسط گروه صنعتی زادمن را مشاهده فرمایید.