نوتلابار، خرده فرهنگ موقت بین جوانان ایرانی

نوتلابار:
در آخرین روزهای جنگ جهانی دوم،یک نانوای ایتالیایی به علت قیمت بالای شکلات، مقداری
فندق و شکر و کره را با شکلات ترکیب کرد تا خمیری ارزان تر بدست آورد که تمام شهروندان

ایتالیا قادر به خریداری آن باشند.
نوتلا از دو کلمه Nuts )آجیل) و پسوند معروف ایتالیایی ella تشکیل شده مثل: موتزارلا و کاراملا .

برای دیدن نوتلا بر روی نقشه کلیک کنید.

نوتلا و شیک نوتلا
نوتلا از دهه 60 میلادی به دنیا عرضه شد, با وجود ترکیب بسیار ساده اش که شامل:
  • کاکائو
  • شکر
  • روغن پالم
  • فندق

شکل مایع این محصول و ترکیب آن باعث شد نوتلا به عنوان صبحانه ، کم کم به ماده اصلی دسرهای

دیگر نیز تبدیل شود.

این محصول که یکی از مشهورترین شکلات های تاریخ است،

به درجه ای از محبوبیت در جهان رسید که چند وقت پیش تمبر یادبودی به افتخار آن منتشر شد.

و البته سالگرد پنجاه سالگی تولید آن هم روز جهانی نوتلا نام گرفت!
در دهه 70 و بعد از رونق گرفتن واردات هم نوتلا نتوانست جایی بین محصولات خوراکی محبوب برای خودش

باز کند و نحوه ورودش منحصر می شد.

به سوغات آوردن توسط مسافران به صورت یک علاقه شخصی تا یک کالای عمومی. در آن زمان عمده واردات

شکلات خارجی به کشور از ترکیه صورت می گرفت.

از آن جا که ترک ها هم در تولید شکلات صبحانه دستی بر آتش داشتند،

زمینه به شکل کمرنگی برای ورود اژدها مهیا شد.

در دهه 80 ورود شکلات های اروپایی به کشور شدت گرفت و نوتلا در کنار برادرش Kinder به یکی از ارکان

اصلی واردات خوراکی تبدیل شد اما مصرف آن همچنان محدود بود و تبدیل به خرده فرهنگ نشده بود.

برای دیدن مقالات دیگر کلیک کنید.

با گسترش شبکه های اجتماعی در اواخر دهه 80، شهرت نوتلا در کشور افزایش پیدا کرد و جوانان ایرانی هم

همپای فرنگی ها ، عکاسی و تجلیل از این شکلات را در دستور کار قرار دادند.

ایرانی ها تا به حال 46 هزار بار از هشتگ#نوتلا در این شبکه اجتماعی استفاده کرده اند.

شیک ‌نوتلا
۲۶٪ کل فندق تولید شده در جهان را کارخانه تولید نوتلا خریداری می¬کند. در هر شیشه ۷۵۰ گرمی نوتلا حدوداً

۱۰۰ عدد فندق و.جود دارد و هر ۱۰۰ گرم آن حدوداً ۵۰۰ کیلو کالری دارد.

معروف ترین نوشیدنی که از نوتلا تهیه می شود شیک‌نوتلا بوده که برای تهیه آن به یک قاشق غذاخوری

نوتلا ، ۴ اسکوپ ۶۰ گرمی بستنی وانیل،۱۰۰ سی سی شیر پرچرب احتیاج داریم. با هرشیشه ۳۵۰ گرمی حدوداً ۶

عدد شیک‌نوتلا تهیه می شود.

دکوراسیون یک نوتلا بار

افتتاح فروشگاه‌ نوتلا
برای افتتاح یک فروشگاه‌ نوتلا حداقل ۲۰ متر فضای کار احتیاج دارید.

مهم ترین دستگاه های فروشگاهی برای تولید محصولات ‌نوتلا به شرح زیر می باشد:
  • فریزر بستنی(تاپینگ)
  • بلندرهای قوی
  • شیکرهای صنعتی 3 لیوانه
  • یخچال ها
  • شو کیک(کیک بار)
  • ماشین های بستنی ساز یا ژلاتو
  • ماکروفر
  • ماشین اسپرسو و آسیاب قهوه
  • تاپینگ های مخصوص میوه و آجیل
  • گل خامه زن
  • وافل ساز
  • کرپ ساز

مجموعه بالا توسط گروه تولیدی تجهیزات آشپزخانه صنعنتی زادمن با قیمتی مناسب و در اسرع وقت در خدمت

متقاضیان قرار میگیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *