بخش اول:

راه اندازی یک فست فود امری پیچیده و زمان بر است

و نیازمند برسی دقیق تحقیق و صبر و حوصله می باشد.

برای راه اندازی فست فود باید نکات زیر را در نظر گرفت:
پشتکار و صبر و مداومت:

یکی از اصولی ترین موارد راه اندازی یک رستوران فست فود و یا یک کافه می باشد.

برای جا انداختن یک محل کسب و کار جدید به عنوان شغل فست فود زمان و تبلیغات و البته

مدیریت نیاز است.

تحلیل دقیق از انتظارات خود:

این که مدیر یک فست فود یا رستوران دقیقا بداند چه می خواهد,

و چه مشتریانی می خواهد مرد هدف قرار داد مهم است,

زیرا طبق ان بایستی منوی غذای مورد نظر را تنظیم کرد

و دکوراسیون ان را مهیا نماید.

پس در قدم اول بایستی با بررسی دقیق سلایق و علایق خود نسبت به هدف گذاری اقدام

نمود.

برای مشاهده لوازم فست فود کلیک کنید.

تنظیم منوی غذا:

یکی از مهمترین و شاید شناسه کلید موفقیت یک فست فود یا رستوران تهیه ی منوی غذای

متناوب و جدید و همچنین در خود محل کسب و کار می باشد.

به عنوان مثال منوی فلافل یا غذای ساندویچی معمولی در مکان های لوکس شهر از شانس

کمتری برای موفقیت برخوردار است

همانطور که غذاهای لوکس و گران قیمت با دکوراسیون خاص در مناطق ضعیف تر شهر

شانس کمتری برای موفقیت دارند.

منوی بسیار شلوغ و بسیار خلوت هر دو ضعف هستند

چون در اولی مشتری سر در گم در انتخاب غذا است

و همچنین مواد اولیه زیادی بایستی در آشپزخانه مهیا و دور ریز شود

و در حالت دوم که منوی که منوی غذا خلوت باشد.

پس تنظیم منوی غذا یکی از مهمترین موارد در راه اندازی فست فود و رستوران می باشد

مواردی که باید در طراحی منوی غذا در نظر گرفت:
  • سلیقه شخصی کارفرما
  •  توجه به سلیقه افرادی که عمدتا قرار است به رستوران شما مراجعه کنند.
  • نوع فضای مغازه که آیا به صورت سالن برای نشستن و سرو غذا است و یا به صورت بیرون بر است
  •  گرایش روز جامعه که بایستی در نظر گرفت مردم چه غذاهایی را بیشتر استقبال می کنند
 انتخاب محل کسب و کار:

یکی دیگر از عوامل موفقیت یک رستوران انتخاب صحیح محل است.

موارد زیر مهمترین نکاتی است که باید در این زمینه در نظر گرفت به شرح زیر است:
  • ابعاد متناوب با منوی مورد نظر:

مساحت مغازه بایستی با تجهیزات مورد نیاز همخوانی داشته باشد

تا بتوان بهترین چیدمان را برای انها انجام داد.

  • موقعیت محلی مناسب:

در تیدری دی مشتری بودن داشتن جای پارک مناسب نبود,

شاغل مزاحم و پر درسر در اطراف آن زیبایی اطراف مغازه از مهمترین موارد است.

  • رعایت ضوابط مورد نیاز بهداشت:

رعایت ضوابطی مانند دیوار کف سرامیک و قابل شستشو داشتن

تهویه و فاضلاب و نور مناسب داشتن ارتفاع سقف بالایی 270 سانت و آب شهری از مهمترین

موارد است.

  • ارتفاع سقف:

ارتفاع سقف بلن از مهمترین عوامل جذابیت یک مغازه است

  • محل نصب تابلو:

بایستی به گونه ایی باشد که از هر طرف به چشم بیاید و جذابیت و نورانیت خاصی دانسته باشد.

برای مشاهده محصولات لینکلن کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *