ظروف استیل برای آشپزی در واقع بهترین ظروف برای طبخ غذا ظروف شیشه ای و پیرکس های مقاوم به حرارت و استیل هستند که به هیچ وجه مواد سمی را وارد غذا نمی کنند.

یکی از معایب ظروف استیل آن است که این فلز رسانای خوبی نیست و کار انتقال حرارت را به خوبی انجام نمی دهد.

برای مشاهده ظروف مخصوص سرو غذا کلیک کنید.

هنگام پخت فقط قسمتی از قابلمه که زیر اجاق است داغ می ماند و بقیه قسمت های قابلمه سرد است طوری که مثلا هنگام پخت برنج قسمت زیر اجاق می سوزد

و بقیه قسمت ها سرد و خام باقی می ماند.

گروه تولیدی تجهیزات آشپزخانه صنعتی زادمن با به کارگیری تکنولوژی های روز دنیا توانسته تا حدودی این معایب را برطرف سازد. به این صورت که از یک هسته حرارت مرکزی جهت انتقال گرما در کف قابلمه استفاده کرده. این هسته شامل چند لایه استیل، مس و آلومینیم است که کار پخش و هدایت یکنواخت گرما به تمام ظروف را انجام می دهد. لذا هم انتقال حرارت بهتری دارد و هم گرما را در خود نگاه داشته در نتیجه غذا بهتر می پزد.

هسته مرکزی در ظروف استیل
مزایای ظروف استیل:
  • ضد زنگ بودن به دلیل وجود نیکل، مولیبدنیوم و کرومیوم
  • عدم فرسودگی و انتقال فلز به مواد غذایی در زمان پخت
  • ضد خش
  • عمر بالا
  • مقاومت بالا در مقابل مواد اسیدی و قلیایی و عدم واکنش به این مواد
  • نظافت آسان و سریع
  • صرفه جویی در مصرف انرژی
  • حداقل مصرف روغن هنگام سرخ کردن و طبخ غذا
  • سازگاری با اجاق های القایی
  • نچسب بودن این ظروف نسبت به ظروف تفلون
انواع ظروف استیل
مشخصات فنی محصولات:
  • ورق استیل 304(8/18)
  • استفاده از هسته حرارت مرکزی
  • سازگاری با اجاق های القایی
  • اجاق های القایی
  • اجاق های القایی،

اجاق هایی هستند که با استفاده از جنبش مولکولی باعث طبخ غذا می شوند

و گرمای زیاد درون آشپزخانه را از بین می برند.

این اجاق ها در زمان صرفه جویی می کنند

و با گذاشتن قابلمه استیل بر روی اجاق القایی در حداقل زمان به جوش میاید.

این اجاق در 18 دقیقه می تواند 300 لیتر آب را به نقطه جوش برساند.

برای مشاهده ماشین ظرف شویی کلیک کنید.

هسته حرارت مرکزی:

در این ظروف جهت یکنواختی و پخش حرارت، کف ظرف از سه لایه می باشد

که باعث پخش شدن حرارت، ذخیره انرژی گرمایی و جلوگیری از اتلاف انرژی و صرفه جویی در مصرف سوخت

می گردد.

ظروف پخت استیل طعم غذا را حفظ می کنند.

هر آشپز یا اهل دلی که عاشق پلوهای سنتی یا پنیرهای ایتالیایی باشد،

روزی کارش به تابه یا قابلمه می افتد.

پس اگر بوی غذاهای غربی و شرقی، به راه پله خانه‌تان هم می رسد

باید در انتخاب نوع و جنس ظرف ها دقت بیشتری داشته باشید.

خیلی ها طرفدار پروپا قرص ظرف های مسی هستند

و بعضی ها مشتری همیشگی تفلون و سرامیک شده اند.

گروه بزرگتری هم راحتی، زیبایی و در دسترس بودن ظروف پخت استیل را ترجیح می دهند.

استفاده از ظروف استیل، هم تازه کارها را راحت کرده، هم باعث شده به دستیار خوبی برای حرفه ای

تبدیل شوند.

از آنجایی که ظروف استیل لایه محافظی برای نچسبیدن غذا ندارند،

هیچ گونه مواد شیمیایی وارد غذا نمی شود.

بنابراین ظروف استیل تاثیری روی مزه غذا نمی گذارند و غذا طعم طبیعی خود را حفظ می کند.

ظروف پخت استیل پاکیزه می مانند:

ظروف استیل به خوبی با مواد شوینده تمیز می شوند

و هیچ گونه آلودگی روی این ظرف ها باقی نمی ماند.

در نتیجه، پس از شستشوی آنها هیچ بو، لکه و تغییر رنگی ایجاد نمی شود.

آب گرم به همراه مایع ظرفشویی بهترین انتخاب برای شستشوی آنهاست

و تمام باقیمانده غذا را از بین می برد.

برای شستشوی ظروف استیل در ماشین ظرفشویی، دمای آب نباید بیشتر از 50 درجه باشد.

دمای بالا می تواند باعث تغییر رنگ، تیرگی یا لکه دار شدن ظروف شما شود.

نگهداری و استفاده از ظروف استیل آسان است:

بر خلاف سایر ظروف که محدودیت های زیادی در استفاده و نگهداری دارند،

نگهداری و تمیز کردن ظروف پخت استیل بسیار ساده و راحت است.

به علت دوام بالای استیل، می توانید بدون نگرانی هر غذایی را در آن بپزید.

امکان ایجاد واکنش های شیمیایی هم باعث می شود توجه خاصی به پخت مواد اسیدی داشته باشید؛

در حالی که می توانید برای پخت هر غذایی از ظروف استیل استفاده کنید.
ظروف استیل برای پخت غذا

ظروف پخت استیل بادوام و به صرفه هستند:

استیل زنگ نمی زند،خرد نمی شود و تغییر شکل نمی دهد،

به راحتی خش برنمی دارد، بسیار مقاوم است

و طول عمر بالایی دارد. ظروف استیل سالها ظاهر اولیه خود را حفظ می کنند.

به همین علت، خرید این ظروف سرمایه گذاری برای یک عمر است.

ظروف استیل ظاهر زیبایی دارند.

ظاهر براق و آینه مانند ظروف استیل، آنها را بسیار شیک و جذاب می کند.

این ویژگی خاص استیل باعث می شود حتی بعد از سالها استفاده، ظاهر زیبای آنها حفظ شود.

طعم خوب غذا، راحتی، ماندگاری و زیبایی ظروف استیل همیشه مثال زدنی است و هیچ کسی را از انتخاب آنها پشیمان نمی کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *