راه اندازی غذاهای خیابانی

راه اندازی غذاهای خیابانی :هاله هاله در فیلیپین،آرپا در کلمبیا،پیروجی در لهستان،بان می در ویتنام،رول در ترکیه،سوپلی در ایتالیا،تاکو آل‌پاستر در مکزیک،بل پوری در هند و کرپ در فرانسه، برخی از معروف‌ترین غذا های خیابانی دنیا هستند.

در تهران در سال های اخیر راسته‌هایی به وجود آمده‌اند که کارشان عرضه غذاهای خیابانی است.

برای مشاهده لوازم فست فود کلیک کنید.

در برخی نقاط تهران به ویژه در بعد ظهرها و شب تا ساعت 12،ده‌ها کافه و رستوران سیار،غذاهای خوشمزه را به دست مشتریان می‌رسانند.

در این خیابان‌ها انواع فست‌فود ،جگر،جوجه و کباب بره و آش پیدا می‌شود.

این کافه های سیار نوشیدنی های گرم و سرد و غذاهای ساده و غذا های خانگی را سرو می‌کنند.

گاهی انواع دمنوش‌ها و قهوه و اسپرسو و ساندویچ های خانگی و هات داگ‌ها به مشتریان عرضه می‌کنند.

راه اندازی غذاهای خیابانی

کافه های سیار تهران اغلب یک ون یا فولکس هستند که صاحبانش در جایی که مستقر می‌شوند چند صندلی هم برای مشتریان می‌گذارند.

برای مشاهده لوازم رستوران کلیک کنید.

این کافه‌های سیار در سطح شهر پراکنده‌اند و هر شب در یک نقطه از شهر مستقرند و از طریق جستجو در اینترنت می‌توان مکان دقیقشان را فهمید.

راه اندازی غذاهای خیابانی:جگرکی های سیار در خیابان های تهران

در برخی خیابان‌ها فلافل کنجدی و سمبوسه های عربی و شیرینی های لبنانی و عراقی به مشتریان عرضه می‌شود.

در یک محله عرب نشین در تهران تا 130 نوع فلافل در کنار خیابان پخته می‌شود.

در برخی از مراکز غذاهای خیابانی فست فود و پیتزا عرضه می‌شود.

راه اندازی غذاهای خیابانی:استفاده ماشین به جای فر پیتزا

کافه رستوران سیار،شغلی جدید با نگرشی جدید

در سال های گذشته تقریبا تمامی رستوران‌ها،کافه‌ها و فست فودها نحوه‌ی کار مشخص و ثابتی داشتند؛یعنی همه‌ی آن‌ها دارای یک مکان مشخص و از شیوه‌ی کاری یکسانی برخوردار بوده‌اند ولی امروزه با پیشرفت و توسعه‌ی کسب و کار آنلاین ،

برای مشاهده ویدیوهای محصولات زادمن کلیک کنید.

تغییر سلایق و علایق مشتریان و بیان ایده های جدید می‌توان چنین کسب و کار های را به دو نوع کلی دسته بندی نمود:

  • نوع اول کسب و کار های هستند که در قالب رستوران ،کافی شاپ یا …. سال های متمادی وجود داشته‌اند و هنوز هم در انتظار جذب مشتریان بیشتر هستند.
  • نوع دوم کسب و کار های است که از تغییر و تحول استقبال کرده‌اند و در مکان‌ها و فضاهای مختلف سرویس های لازم را ارائه می‌دهند؛یعنی دارای مکان ثابت و مشخصی نیستند و در واقع به صورت سیار و یا آنلاین فعالیت می‌کنند.این نوع کسب و کارها همان ایده های جدیدی هستند که هر روز به دلایل مختلفی از جمله راحت تر بودن شیوه‌ی کار و یا استقبال مردم در حال توسعه و گسترش می‌باشند.اهداف و نگرش های متفاوتی می‌توانند باعث شود که یک شخصی را یک مجموعه‌ی کاری این نوع کسب و کار را انتخاب نمایند اما از مهم ترین اهداف و البته دستاورد های فعالیت در قالب کافه رستوران سیار می‌توان به تعامل و ارتباط بیشتر و صمیمانه تر با مشتریان اشاره کرد،به صورتی که به راحتی می‌توان در مکان های مختلف ،مناطق شهری و یا حتی در قالب مسافرت در اکثر نقاط جغرافیایی خدمات لازم را به مخاطبان ارائه داد و علاوه بر فروش بیشتر از این طریق به تبلیغات و معرفی کسب و کار خود نیز مشغول شد.

کسب و کار های نوع اول که مدت زمان زیادی از فعالیت آن‌ها می‌گذرد و اکثر آن‌ها دارای مشتریانی ثابت هستند.

این کافه‌ها و رستوران‌ها در زمان راه اندازی نیاز به یک مکان مشخص و محیط کاری ثابت دارند

که تهیه‌ی این مکان هزینه‌ی بالایی را به همراه خواهد داشت.

برای مشاهده وسایل کافه کلیک کنید.

علاوه بر این هزینه‌ی اولیه‌ای که برای خرید ساده ترین تجهیزات نیاز می‌باشند،مبلغ قابل

توجهی است که به هزینه‌ی راه اندازی چنین کسب و کاری می‌افزاید؛برای مثال شما احتیاج

دارید که تجهیزات آشپزخانه‌ی مورد نظرتان را خریداری کنید و همچنین باید میز و صندلی و

دکوراسیونی مناسب برای محیط کاریتان داشته باشید.

راه اندازی کافه و یا رستوران نیاز به سرمایه‌ی اولیه‌ی کافی دارد و در صورت توجه نکردن به

این مورد ممکن است در ادامه‌ی کار به مشکلات زیادی برخورد کنید و یا حتی کسب و کار

شما با شکست مواجه شود.

اما آغاز کسب و کار های مرتبط با کافی شاپ و کافه رستوران سیار که هزینه‌ی راه اندازی آن در مقایسه با نوع اول به مراتب پایین تر بوده و همچنین به دلیل جذابیت،انعطاف پذیری و تازه بودن این ایده با استقبال زیاد مخاطبان و مشتریان از هر قشر و با هر سن و سالی مواجه خواهد شد.

راه اندازی غذاهای خیابانی

به صورت کلی شما برای برای راه اندازی کافه‌ی سیار نیاز به یک ماشین مناسب و تجهیزات اولیه‌ی ساده‌ای خواهید داشت که همه‌ی این موارد با داشتن سرمایه‌ای کم قابل تهیه هستند.

در راه اندازی یک کامیون سیار غذا با چه سوالاتی مواجه هستیم؟

نخست اینکه آیا هدف شما کسب درآمد به واسطه ارایه انواع غذا و نوشیدنی های ترکیبی است؟

یا اینکه قصد دارید در مرکز شهر پارک کنید و تا نیمه شب غذا سرو کنید و درآمد اصلی‌تان همین فروش غذا در آخر شب باشد؟

کامیون شما چه تجهیزاتی نیاز دارد؟

با چه کسی قصد همکاری دارید و آیا با شما همسو و هماهنگ است؟

اگر نتوانستید درآمد لازم یا انتظارات خود را در این مسیر برآورده کنید چه می‌شود؟

و در آخر چگونه می‌خواهید هزینه‌های شروع کار را تهیه نمایید؟

با وجود رویارویی با این پرسش‌ها می‌بینید برنامه ریزی کاری بسیار با اهمیت است.

اگر در انتخاب این شغل مصمم هستید و می‌خواهید به موفقیت های چشم گیر کاری برسید

باید برای تمامی این پرسش‌ها پاسخی داشته باشید.

راه اندازی غذاهای خیابانی:پین کافه در تهران

بخش های از برنامه کاری یک کافه رستوران سیار

نخستین قدم برای موفقیت در برنامه ریزی داشتن علاقه و آگاهی است.این انتخاب شماست

که شرکت و کسب و کار شماست و به خواننده طرح کاری شما جایگاه کسب و کار شما در

بازار را نشان می‌دهد.

مهمترین سوال‌های کلیدی قبل از شروع چه نوع کامیون سیار غذا را می‌پسندید؟

(خودتان باید تحقیق در مورد انواع کامیون‌ها و وسایل نقلیه را برعهده گرفته و با توجه به

شرایطی که دارید مناسب ترین نوع را انتخاب کنید.)

چرا کافه رستوران سیار این روزها بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرند؟

چرا آیتم‌های غذایی کافه رستوران سیار غذا با آیتم‌های موجود در منوی رستوران‌ها متفاوت است و چه تفاوت‌های دارد؟

از چه مشتری خاصی قصد پذیرایی دارید؟

امتیازات رقابت کلی(شیوه پخت منحصر به فرد ،خدمات بر جسته به مشتری،بازاریابی خلاق)شما چیست؟

راه اندازی غذاهای خیابانی:فست فود سیار طرح گاری

این ایده با هزینه بسیار کم قابل اجرا می‌باشد.