ترازو آشپزخانه خانگی و صنعتی:

ترازو آشپزخانه از جمله لوازم ضروری بوده,

و در آشپزخانه های خانگی و صنعتی توسط پرسنل به وفور مورد استفاده قرار می گیرد.

تا بتوانند به راحتی مواد مصرفی مورد استفاده را وزن کنند,

و یا مواد غذایی را با میزان وزن مورد نظرشان بسته بندی کنند.

در حال حاضر انواع ترازوی آشپزخانه با برند و مارک های مختلف در بازار لوازم خانگی وجود

دارد,

برای مشاهده ترازوی آشپزخانه  صنعتی کلیک کنید.

که در کشورهای مختلف:
  •   آلمان
  • فرانسه
  • ایتالیا
  • چین
  • ایران تولید شده است.

انتخاب نوع و اندازه ترازوی آشپزخانه به نوع و مقدار کار بستگی دارد.

ترازو های دکمه ای برای توزین مواد غذایی مثل آرد مناسب نیستند

زیرا فرو رفتن آرد بین دگمه ها به مرور باعث خراب شدن ترازو می شود.

در خصوص وزن کردن روغن ترازوی کاسه ای مناسب تر می باشد.

برای وزن کردن قهوه یا زعفران بهتر است از ترازوی دیجیتال استفاده شود.

باسکول برای توزین بارهای بالای 300 کیلوگرم استفاده می شود.

ترازوهای دارای چاپگر و نمایشگر مشتری برای فروشگاه ها مناسبتر می باشد.

ترازو دیجیتال بارکد زن، ترازوی فروشگاهی کیبرد بالا می باشد

که در سوپر گوشت ، پروتئینی ها و میادین میوه و تره بار مورد استفاده قرار می گیرد

و دارای ساختار فلزی و نیرومند است که در محیط های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد .

این ترازو امکان تولید بارکد واقعی برای تک تک کالا های توزین شده و کالا های تعدادی را

فراهم نموده و در مجموع فاکتور نیز بارکد تجمیعی تولید می نماید ،

این امر شبکه شدن ترازوی دیجیتال را با سیستم های کامپیوتری فراهم می نماید .

برای مشاهده ترازوی دیجیتال محک کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *