اسکیل ( ترازو) چیست و چرا باید استفاده کنیم:

وسایلی مانند قاشق و فنجان در اختیار ما هست و به راحتی می‌توانیم از آنها به عنوان مقیاس مواد غذایی استفاده کنیم

پس چرا به خود سختی دهیم و از ترازو استفاده کنیم ؟

پاسخ بسیار ساده ست. همه‌ی ما یک فنجان قهوه عالی را به یک فنجان نسبتا خوب ترجیح می‌دهیم.

همه‌ی ما به خوبی از این موضوع که آب، نوع قهوه و روش تهیه قهوه میتواند بر طعم و کیفیت قهوه تاثیرفراوانی بگذارد.

اما آیا به به این موضوع که میزان دقیق آب و قهوه هم تاثیر زیادی بر قهوه نهایی دارد فکر کرده‌اید؟

اگر از آب بیشتر نسبت به قهوه استفاده کنید، قهوه‌ای رقیق خواهید داشت و اگر از آب کمتر استفاده کنید.

قهوه‌ای غلیظ و بسیار تلخ به دست خواهد آمد.

اینجاست که ترازوی قهوه به ما کمک خواهد کرد.

به وسیله‌ی یک ترازوی دیجیتال می‌توان میزان قهوه و حتی آب را اندازه گیری کرد و آنها را با نسبت کاملا دقیق به یکدیگر افزود.

البته به دیلیل اینکه موضع ما بیشتر مربوط به قهوه می‌شود ما از ترازو برای تهیه قهوه استفاده می‌کنیم,

اما چیزی که مسلم است این است که ترازوی دیجیتال در یک آشپزخانه یکی از وسایل مورد نیاز برای آشپزی است,

و به غیر از استفاده برای تهیه قهوه می‌توان از آن برای مصارف دیگر نیز استفاده کرد.

برای دیدن مطالب مرتبط با این مقاله کلیک کنید.

یک اسکیل مناسب چه ویژگی‌هایی دارد ؟

اگر تصمیم به خرید ترازو دارید بهتر آن است که یک نمونه مناسب و کار آمد خریداری نمایید تا دچار مشکل نشوید.

یک ترازوی خوب چندین ویژگی می‌تواند داشته باشد که به آنها اشاره خواهیم کرد.

قابلیت صفر یا تراز شدن. بدون این ویژگی ممکن است مقادیر کمتر از حد مورد نیاز خود به دست آورید.

1.دقت اسکیل :

ترازو باید حتی المقدور بتواند بیشتر واحدهای موجود در وزن ( گرم، میلی لیتر، اونس ) را به شما به صورت دقیق عرضه کند.

2.زمان سنج :

این ویژگی برای تهیه قهوه به صورت کاملا دست مورد استفاده قرار می‌گیرد.

3.خاموشی خودکار :

این ویژگی هم می‌تواند رضایت بخش باشد هم ناراحت کننده.

با وجود این ویژگی میتواندی عمر باتری ترازو را بیشتر کنید و البته ممکن است باعث رنجش شود.

زمانی که منتظر شکفت قهوه در دستگاه های قطره‎ای هستید.

4.اندازه مناسب :

اندازه یک ترازو کاملا بستگی به کاربرد آن برای شما دارد.

اندازه‌های کوچکتر به راحتی در هر مکانی جای می‌گیرند و اندازه های بزرگتر قابلیت استفاده برای وسایل و مواد بزرگتر را دارند.

کاربرد ترازو ( کاربرد اسکیل ):

برای آماده کردن یک فنجان قهوه عالی شما باید به ابزار و وسایل تهیه قهوه خود، یک ترازوی دیجیتال هم اضافه نمایید.

ترازو های دیجیتال آشپزخانه بسیار سبک، کوچک بوده و استفاده‌ای آسان دارند.

زمانی که نیاز دارید تا مواد لازم برای تهیه یک قهوه عالی یا هر غذای دیگری که نیاز به اندازه گیری دارد،

بهتر است از یک ترازوی دقیق و مناسب استفاده کرد تا نتیجه‌ی کار مطلوب باشد.

در بازار امروز بسیاری از انواع ترازو وجود دار که انتخاب را بسیار وقت گیر و حساس می‌کند.

ما در این یادداشت شما را با انواع ترازو آشنا می کنیم

ترازوها به چند دسته تقسم می‌شوند :

1.ترازوهای فیزیکی:

این گونه از ترازوها برای میزان کردن و یکسان نمودن وزن دو جسم باهم مورد استفاده قرار می‌گرفتند.

در این نوع ترازو، انرژی الکتریسیته استفاده نمیشد.

این نوع ترازوها به چهار گونه نیروسنج ، آویزان، فنری و متعادل تقسیم می‌شدند.

طرز کار نمونه‌های فنری ترازوها به گونه‌ای بود که با اعمال وزن بر روی فنر و محاسبه‌ی میزان باز شدن فنر ، وزن جسم اندازه

گیری می‌شد.

2.ترازوهای دیجیتال:

ترازوهای دیجیتال با استفاده از انرژی الکتریسیته یا برق، وزن اجسام را اندازه گیری کرده,

و بر روی صفحه نمایش به معرض دید قرار می‌دهد.

ترازوهای دیجیتال به چند نمونه تقسیم می‌شوند:

1.ترازوهای دیجیتال حمامی:

ترازوهای دیجیتال حمامی گونه‌ای از ترازوی برقی هستند

که بیشتر برای اندازه گیری وزن انسان، شاخص وزنی بدن، وزن ماهیچه‌های انسان، نسبت آب بدن و… استفاده می‌شوند.

این گونه از ترازوها معمولا دارای قابلیت های خاصی مانند اتصال به گوشی موبایل دارند.

2.ترازوهای سوپرمارکتی:

این گونه ترازوهای برقی بیشتر در سوپرمارکت‌ها، نانوایی‌ها و مغازه‌های مدرن استفاده می‌شوند.

این تراوها قادر به پرینت برگه و قیمت هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *