آشپزخانه فشرده با قابلیت بالا:

آشپزخانه ­های کوچک بسیاری ساخته می‌شوند,

که در آنها تنها اشغال فضای کمتر مد نظر بوده است.

آشپزخانه‌های فشرده به مساحت یک میز، کلیه تجهیزات آشپزخانه را در خود جای داده است.

این تجهیزات شامل یخچال،

که این لوازم قابلیت جابه جایی دارند.

قرار گرفتن همه چیز در کنار هم و سادگی جا به جایی و سرهم شدن

در هر مکانی، از این آشپزخانه که توسط طراحان شرکت زادمن طراحی شده،

مفهومی نوین ساخته که به خوبی می‌تواند جایگزین آشپزخانه‌های کوچک رایج شده

و بیش از آنها کارایی داشته باشد.

برای مشاهده منقل کباب پز کلیک کنید.

اساسا طراحی آشپزخانه به منظور سازماندهی وسایلی مانند:
  • اجاق گاز
  • یخچال و فریزر
  • ماشین ظرف شویی
  • سینک
  • یک محل جهت پخت و پز است

طراحی فضای آشپزخانه بسیار مشکل است

زیرا لوازم و اثاثیه زیادی را در خود جای می دهد

و نیاز به صرفه جویی در فضا می باشد

که باید به لحاظ بصری و عملکردی صحیح طراحی شود.

برای اینکه بتوان اطمینان حاصل کرد که آشپزخانه کارآمد و بدون مشکل طراحی شده است،

ضرورت دارد که طیف گسترده ای از نکات را در نظر گرفت.

در دوره های اخیر به دلیل کمبود مکان به ویژه در کافه‌ها، کافی شاپ ­ها، کیترینگ ­ها، هتل

آپارتمان­ها و پانسیون ها نیاز به طراحی آشپزخانه مدرن و مجهز با کلیه امکانات در یک فضای

کوچک می باشد.

در یک آشپزخانه فشرده تمام لوازم در یک جا جمع شده است،

از یخچال گرفته تا ماشین ظرفشویی و اجاق گاز.

آشپزخانه فشرده با قابلیت بالا، ساده­ ترین نوع آشپزخانه است

زیرا تمامی وسایل در امتداد هم قرار می­گیرند.

این نوع آشپزخانه برای فضاهای باریک مورد استفاده قرار می گیرد.

این نوع آشپزخانه بر روی یک دیوار یا دو دیوار موازی قابل اجرا می­باشد

و سینک ظرف شویی و اجاق گاز در یک سمت قرار می­گیرند

و در سمت دیگر یخچال و فریز. در این نوع فضا بهتر است

یخچال و فریز در انتهای فضا قرار گیرد

تا هنگام باز شدن درب آنها در عبور مرور اخلال ایجاد نشود.

منطقه شستشو و پخت پز در یک سمت و در منطقه مقابل آماده سازی قرار دارد.

منطقه شستشو:

منطقه شستشو عمدتا برای قرار گیری:

یک سینک ظرف شویی دو قلو، ماشین ظرف شویی و ماشین لباسشویی کاربرد دارد.

هنگام قرار گیری سینک ضروری است که سطل آشغال در نزدیکی آن وجود داشته باشد

و جهت جلوگیری از بهم ریختگی در بالای آن،

فضایی برای قرار گیری ظروف در نظر گرفته شود.

منطقه نگهداری:

منطقه نگهداری شامل محل قرارگیری یخچال و فریزر است.

منطقه پخت و پز:

منطقه پخت و پز محل قرار گیری اجاق گاز و ماکروفر است.

در این منطقه باید ظروف مورد نیز برای آشپزی در دسترس و نزدیک محل قرار داشته باشند.

سیستم تهویه مناسب مانند انواع هود نیز باید در نظرگرفته شود.

برای دسترسی و پخت آسان غذا حداقل نزدیک به ۸۰ سانت فضا به عنوان راه رو نیاز است.

ابعاد کابینت استاندارد:

ارتفاع کابینت زمینی ۹۰ سانتی متر و عمق آن را ۵۰ سانتی متر و عرض آن را ۶۰ سانتی در

نظر میگیرند.

بین کابینت هوایی تا روی کابینت زمینی نیز یک فاصله ۶۰ سانتی متری در نظر گرفته

می‌شود.

برای مشاهده پروژه راه اندازی و تجهیزات فست فود سورل اصفهان کلیک کنید.

ابعاد کابینت هوایی ارتفاع ۷۰ سانتی متر و عمق ۳۰ سانت می‌باشد.

گروه تولیدی صنعتی زادمن با پشتوانه دو دهه تجربه در زمینه مشاوره، طراحی، ساخت،

نصب و راه اندازی تجهیزات آشپزخانه صنعتی، تجهیزات کافی شاپ، تجهیزات رستوران،

تجهیزات فست فود و تجهیزات هتل اقدام به فعالیت می نماید.

از دیگر فعالیت های این شرکت می توان به ارائه خدمات مرتبط در راستای رضایت مشتری با

بالاترین کیفیت اشاره کرد. آموزش و مشاوره به صورت تلفنی، ایمیل، و به صورت رایگان انجام

می پذیرد.

برای مشاهده غذا ساز هالد کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *