چوب بامبو از استحکام بالایی برخوردار است،از نظر قدرت و دوام با فولاد قابل مقایسه بوده و نسبت به برخی از انواع بتن و آلیاژ های فولاد مقاومت بیشتری دارد.
تراکم و قدرت چوب بامبو،نسبت به تخته و الوارهای موجود در بازار بیشتر بوده و از چوب های مثل افرا،بلوط و ساج محکم تر است.
سبکی،ظرافت و انعطاف پذیری،در کنار استحکام بالا،از مهم ترین ویژگی های بامبو است.
گیاه بامبو،مقاوم در برابر رطوبت
از دیگر ویژگی های بامبو،مقاومت آن در برابر رطوبت است.چوب بامبو رطوبت را جذب نمیکند،در نتیجه ترک نمیخورد،پوسته پوسته نمیشود و کپک و باکتری روی آن رشد نمیکند.
محصولات بامبو نسبت به دیگر محصولات چوبی تغییر سایز کمتری دارند و ابعادشان با گذشت زمان تغییر محسوسی نخواهد کرد.
چوب بامبو بوی نامطبوعی ندارد،سمی نیست.بادوام،پاک،تمیز و غیر لغزنده بوده و حشراتی مانند موریانه به آن علاقهای ندارند.
ساخت ظروف آشپزخانه از گیاه بامبو
تخته های ساخته شده از بامبو برای برش گوشت و خرد کردن سبزی،قاشق های ساخته شده از چوب بامبو برای استفاده در ظروف آشپزخانه نچسب،کاسه،بشقاب و …ظرفی بسیار مفید هستند.
ظروف بامبو
ظروف بامبو و سازگاری با محیط زیست
در کشور های پیشرفته،خرید ظروف بامبو روند صعودی داشته و یکی از مهمترین دلایلی که مردم این ظروف را انتخاب میکنند این است که این ظروف هیچ ضرری برای طبیعت ندارند.
از همان ابتدای تولید،وقتی قسمتی از ساقه گیاه بامبو را قطع میکنند،گیاه اصلی از بین نمیرود و به خاطر این برش اتفاقا رشد سریع تری پیدا میکند.
درخت بامبو
پرورش درخت بامبو نیاز به آبیاری و استفاده از سموم مبارزه با آفت ندارد.صنعت تولید ظروف بامبو باعث از بین رفتن جنگل های بامبو نمیشود.
بعد هم که این ظروف خریداری شدند تا چندین سال قابل استفاده هستند و حتی بعد از آن به محیط صدمهای نمیزنند.
یکی از بهترین ظروف برای پیک نیک،ظروف یکبار مصرف بامبو است که میتوانید بعد از استفاده آنها را در طبیعت دفن کنید که بعد از مدت کوتاهی در خاک تجزیه میشوند.
بامبو برای خاک تاثیرات مثبتی دارد که خاک را غنی میکند.
پیشینه استفاده از بامبو برای ساخت ظروف
سابقه استفاده از بامبو برای ساخت ظروف به هزاران سال پیش در کشور چین میرسد.
بشقاب جنس بامبو
ظروفی که از جنس بامبو هستند برای پذیرایی و سرو غذا مناسب هستند و برای پخت و پز نمیتوانید از آنها استفاده کنید ولی قاشق های بامبو برای آشپزی بسیار سالم و مناسب هستند.
ظروف مختلف از جنس بامبو
ظروف بامبو چگونه تولید میشوند؟
بامبو فقط شامل یک ساقه و برگ است که معمولا با رشد بامبو این برگها میریزند.
بنابراین از اتمام قسمت های بامبو استفاده میشود.قسمت های پایین بامبو معمولا ضخیم تر است و هر چه به قسمت بالا تر بامبو برویم ضخامت لایه های بامبو کمتر و نازک تر میشوند.
ساختار گیاه بامبو به شکلی است که وقتی رشد میکند پوستهها از ساقه های قدیمی ریخته میشوند.
این پوستهها جمع آوری میشود و از آن برای تولید ظرف یک بار مصرف استفاده میشود.این ظرف های یک بار مصرف بسیار مقاوم هستند و برای محیط زیست ضرری ندارد و خیلی زود در خاک تجزیه میشوند.
ساقه های گیاه بامبو
از ساقه گیاه بامبو برای تولید ظروف استفاده میشود.فیبر گیاه بامبو بسیار مقاوم و محکم است.
وقتی عمر این گیاه به 5 سال یا بیشتر برسد،ساقه آن را قطع میکنند و طی فرآیندی بسیار مشکل به پودر تبدیل میشود.
در صنعت رستورانداری و خدمات غذایی، فاصله بین “یک وعده غذایی عالی” و “یک تجربه ناامیدکننده”، اغلب تنها چند درجه سانتیگراد است. گرم نگه داشتن غذا در رستوران نه تنها یک مسئله مربوط به کیفیت و طعم، بلکه یک ضرورت حیاتی برای حفظ سلامت مشتریان و رعایت استانداردهای بهداشتی است. وقتی مشتری سفارشی میدهد، انتظار دارد غذا […]
در دنیای پویای صنعت غذا و مهماننوازی، ورود به بازار به عنوان یک کارآفرین نیازمند درک عمیق از مدلهای مختلف کسبوکار است. دو گزینه اصلی که پیش روی سرمایهگذاران قرار دارد، راه اندازی کترینگ و تاسیس رستوران است. اگرچه در هر دو مدل هدف نهایی ارائه غذای باکیفیت به مشتری است، اما زیرساختها، استراتژیهای عملیاتی، مدیریت منابع انسانی و […]
بازار رقابتی کافهها، خلاقیت و نوآوری را به یک ضرورت تبدیل کرده است. صرف داشتن قهوه خوب یا فضای دلنشین دیگر کافی نیست. برای اینکه کافه شما در میان انبوه گزینهها بدرخشد و مشتریان را نه تنها یک بار، بلکه بارها به سوی خود بکشاند، نیاز به استراتژیهای هوشمندانه و ایدههایی دارید که شما را […]
کباب در فرهنگ غذایی ما ایرانیها جایگاهی فراتر از یک غذای ساده دارد؛ کباب نمادی از دورهمیها، جشنها و اصالت است. با این حال، چالشهای پخت کباب به روش سنتی، از جمله دود فراوان، زحمت روشن کردن زغال و پخت نایکنواخت، باعث شده تا تکنولوژی به کمک آشپزخانهها بیاید. کباب پز تابشی یکی از این نوآوریهاست که […]
صنعت رستورانداری یکی از پرجنبوجوشترین و در عین حال چالشبرانگیزترین بخشهای اقتصاد است. با وجود جذابیتهای فراوان، صاحبان رستورانها با انبوهی از قوانین و مقررات، بهویژه در حوزه مالیات، روبرو هستند. درک صحیح و دقیق مالیات رستوران نه تنها برای جلوگیری از مشکلات قانونی و جریمهها ضروری است، بلکه بهینهسازی فرآیندهای مالی و افزایش سودآوری […]
کیافسی (KFC) نامی آشنا در دنیای فست فود است که با مرغ سوخاری طلایی و خوشطعم خود، میلیونها نفر را در سراسر جهان به خود جذب کرده است. اما این برند چگونه از یک گاری کنار جادهای در دوران رکود اقتصادی آمریکا به یکی از بزرگترین زنجیرههای غذای سریع در جهان تبدیل شد؟ داستان کیافسی، […]
پیتزای ایتالیایی، با سادگی و طعم بینظیر خود، یکی از محبوبترین غذاها در سراسر جهان است. راز اصلی یک پیتزای ایتالیایی عالی، در خمیر آن نهفته است. خمیر پیتزای ایتالیایی، برخلاف خمیرهای پیتزای معمول، نازک، ترد و در عین حال کمی جویدنی است و به خوبی با مواد روی آن ترکیب میشود. در این مقاله، […]
شاورما، این غذای خیابانی محبوب، ترکیبی از هنر آشپزی سنتی و فناوری مدرن است که توانسته طی دههها قلب دوستداران غذا را در سراسر جهان فتح کند. شاورما فراتر از یک ساندویچ یا وعده سریع است؛ این غذا، روایت فرهنگی و تاریخچهای طولانی دارد که با هر نوار برش گوشت، عطر و طعم آن داستانی […]
نظری برای این پست ثبت نشده است.