پاپ کورن یا پفیلا چیست

پاپ کورن یا پفیلا چیست : کارخانه انگلیسی چسترفیلد، اولین واردکننده ذرت بوداده به

ایران بود و از آنجایی که تلفظ کلمه چسترفیلد برای مردم دشوار بود آن را چس فیل نامیدند.

برای مشاهده دستگاه پاپ کورن کلیک کنید.

برخی علت نام‌گذاری این محصول را تصویر روی آن می‌داند. روی این محصولات تصویر فیل

وجود داشته و احتمالا به خاطر فروش آن در سیرک‌ها از فیل به عنوان یک نماد برای ذرت بوداده استفاده می‌کردند.

تاریخچه پاپ‌کورن

نام اصلی ذرت بوداده پاپ‌کورن است که یکی از تنقلات قدیمی و پرطرفدار در ایالات متحده آمریکا است.

قدیمی‌ترین پاپ‌کورن مربوط به 5600 سال پیش است که توسط هربرت دیک در غار بت مکزیک کشف شد.

شواهدی هم مربوط به وجود پاپ‌کورن در آمریکای مرکزی و جنوبی، به ویژه در پرو، گواتمالا و مکزیک وجود دارد.

سرخ‌ پوستان، قدیمی‌ترین مصرف‌کننده‌های پاپ‌ کورن از دانه‌های آن، نه تنها برای خوردن

بلکه برای تزیین لباس و زیورآلات استفاده می‌کردند.

نخستین ماشین تجاری تولید پاپ‌کورن در سال 1865 توسط چارلز کرتورز در شیکاگو اختراع

شد و از آن پس، این خوراکی تبدیل به یکی از محبوب‌ترین تنقلات در آمریکا شد. دستگاه

تولید پاپ‌کورن به شکل یک ماشین سیار بود. رواج مصرف پاپ‌کورن همزمان با اوج گرفتن

نمایش تئاتر بود و فروشنده‌های آن در حوالی سالن‌های تئاتر، با استفاده از ماشین‌های

سیار، پاپ‌کورن درست کرده و می‌فروختند. امروزه هم این خوراکی خوشمزه از محبوب‌ترین

تنقلات برای تماشای فیلم در سینما یا خانه است.

پاپ کورن یا پفیلا چیست : کارخانه انگلیسی چسترفیلد، اولین واردکننده ذرت بوداده به  ایران بود و از آنجایی که تلفظ کلمه چسترفیلد برای مردم دشوار بود آن را چس فیل نامیدند.

پاپ کورن ساز طرح حمل و نقل دستی

پاپ کورن یا پفیلا چیست : کارخانه انگلیسی چسترفیلد، اولین واردکننده ذرت بوداده به  ایران بود و از آنجایی که تلفظ کلمه چسترفیلد برای مردم دشوار بود آن را چس فیل نامیدند.

پاپ کورن طرح حمل و نقل ماشینی

 خواص ذرت بوداده یا پاپ کورن

ذرت بو داده جزو دانه های کامل است و منبع فوق العاده ی فیبرهای غذایی محسوب می

شود. هر یک فنجان پاپ کورن، حاوی 1.3 گرم فیبر است.

ذرت بو‌داده، فیبر بالایی دارد و برای سیستم گوارشی بدن مفید است و از بروز سرطان روده

بزرگ جلوگیری می‌کند، همچنین فیبر به تنظیم قند خون و سطح انسولین بدن کمک می‌کند

و به همین خاطر مصرف ذرت بوداده به بیماران دیابتی توصیه می‌شود. ذرت با تولید

باکتری‌های مفید در روده، سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. ذرت سرشار از ویتامین‌های

گروه B است، به متابولیسم بدن کمک می‌کند و بخشی از انرژی مورد نیاز بدن را تامین

می‌کند، ویتامین B3 موجود در آن به عنوان نیاسین شناخته شده و از افسردگی پیشگیری

می کند. وجود مواد معدنی همچون فسفر در آن، عملکرد استخوان‌ها را بهبود می‌بخشد.

پاپ‌کورن، رادیکال‌های آزاد را از بین می برد. رادیکال‌های آزاد، مولکول‌هایی هستند که با از

بین بردن سلول‌های بدن به سلامتی ما آسیب می‌رسانند. چین و چروک پوست، نابینایی،

ضعف عضلانی، پوکی استخوان، آلزایمر و ریزش مو از عوارض رادیکال‌های آزاد است. ذرت بو

داده، آنتی‌اکسیدان بالایی دارد و با رادیکال‌های آزاد مبارزه می کند، لذا برای حفظ سلامتی

انسان، میان‌وعده مفیدی است.

شش دلیل برای خوردن پاپ کرن یا پف فیل

  • پاپ کورن حاوی پروتئین و فسفر قابل توجهی است و میزان آهن موجود در آن از اسفناج و تخم مرغ بیشتر است.
  • یک فنجان ذرت بو داده حاوی 31 کالری است. پاپ کورن سالم، بدون اضافه کردن روغن و کره و نمک زیاد تهیه شده لذا کم کالری است. به بدن انرژی داده و زود سیرتان می کند. برای همین نیازی به پرخوری ندارید.
  • پاپ کورن منبع فیبرهای غذایی فوق العاده ای است.
  • پاپ کورن، حاوی فیبر و آنتی اکسیدان است. هر 100 گرم پاپ کورن 13 درصد پلی فنول های مورد نیاز روزانه ی بدن را تأمین می کند. پوسته ی نازک طلایی رنگ پاپ کورن، حاوی بیشترین میزان آنتی اکسیدان ها می باشد.
  • پاپ کورن، گرسنگی را از بین می برد و آسیبی به رژیم غذایی نمی رساند.
  • پاپ کورن، گلوتن ندارد و می توان آن را به جای نان سوخاری روی مرغ و ماهی یا داخل سالاد بریزید.
پاپ کورن یا پفیلا چیست : کارخانه انگلیسی چسترفیلد، اولین واردکننده ذرت بوداده به  ایران بود و از آنجایی که تلفظ کلمه چسترفیلد برای مردم دشوار بود آن را چس فیل نامیدند.

دستگاه پاپ کورن

طرز تهیه پاپ کورن

برای درست کردن ذرت بو داده، اول یک قابلمه را روی گاز بگذارید و کمی در آن  روغن بریزید.

بعد ذرتها را داخل روغن ریخته و نمک،ادویه، فلفل ، آویشن و ….   اضافه نموده و مرتب ذرتها را هم بزنید.

ابتدا شعله گاز باید زیاد باشد. آنقدر هم بزنید که اولین دانه باز شود. سپس بلافاصله در

قابلمه را گذاشته و  زیر قابلمه را کم کنید.  چند دقیقه منتظر بمانید تا سر و صدای پریدن دانه

های ذرت به گوش برسد. بدون برداشتن در ظرف و با گرفتن دو طرف قابلمه و تکان دادن آن ،

ذرتها را هم بزنید. وقتی سرو صدا قطع شد یعنی اینکه تمام ذرتها باز شده اند. بلافاصله در

ظرف را برداشته و آنها را در یک ظرف دیگر بریزید. این کار را به سرعت انجام دهید چون ذرتها

سریع می سوزند. می توانید برای خوش طمع شدن از کره هم استفاده کنید اما ارزش غذایی ندارد.

موارد منع مصرف پاپ‌کورن

پاپ‌کورن، شاید در بعضی از افراد آلرژی ایجاد کند، اگر با خوردن آن دچار حساسیت‌هایی مثل

سردرد میگرنی، تهوع، تورم دهان، خارش پوست، تب، جوش و درد شکم شدید، از مصرف آن

خودداری کرده و به پزشک مراجعه کنید .

مواد مغذی در هر ۱۰۰ گرم پاپ کورن (۳٫۵ اونس)
انرژی۱٬۵۹۸ کیلوژول (۳۸۲ کیلوکالری)
کربوهیدرات‌ها۷۸ g
فیبر۱۵ g
چربی۴ g
پروتئین۱۲ g
ویتامین ب۱ (تیامین)۰٫۲ میلی‌گرم (۱۵٪)
ویتامین ب۲ (ریبوفلاوین)۰٫۳ میلی‌گرم (۲۰٪)
آهن۲٫۷ میلی‌گرم (۲۲٪)