استیک:

استیک قسمتی از گوشت راسته گاو است که دارای رگه های چرب می‌باشد,

که این گوشت را روی آتش به صورت کباب درست می‌کنند یا داخل روغن سرخ می‌کنند.

استیک را بیشتر در کناره سیب زمینی  قارچ سوخاری  سالاد سزار سرو می‌کنند

و با سس های مانند سس قارچ یا سس فلفل میل می کنند.

طعم این غذا مانند کباب برگ و کباب چنجه می باشد که در کشورهای مختلف به روشهای

مختلفی تهیه و سرو می شود.

خواص استیک:

غدایی بسیار مفید است که به صورت چشم گیری پروتیین ویتامین و املاح مورد نیاز بدن را

تامین میکند و انرژی زیادی دارد .

مصرف بی اندازه این غذا میتواند بیماری هایی مانند نقرس را به همراه داشته باشد.

پروتئین موجود در این گوشت به رشد مو، افزایش توده عضلانی و همچنین افزایش قدرت

عمومی بدن، تاثیر بسیار زیادی دارد.

گوشت  سرشار از پروتئین است به طوری که در هر 100 گرم آن، 17 گرم پروتئین

وجود دارد.

استیک در تمام دنیا، با سلیقه ها و روش های مختلفی تهیه می شوند.

از معروف ترین آنها در سراسر جهان می توان به لم چاپس، استیک با سس قارچ، تی بن و

… اشاره کرد.

برای مشاهده ظرف چدنی گرد کلیک کنید.

لم چاپس:

لم چاپس از خاص ترین و خوشمزه ترین استیک ها است

که در بیشتر نقاط جهان تهیه و طبخ می شود.

برای تهیه این غذا خوشمزه به:
  • گوشت راسته گوسفندی با استخوان
  • روغن زیتون
  • پیاز
  • پودر سیر
  • سس سویا
  • نمک
  • فلفل
  • کره
  • زعفران
  • گوجه فرنگی
  • زیتون

به همراه سبزی نیاز است.

گفتنی است که ظاهر بسیار زیبایی هم دارد.

تی بن:

تی بن یکی از معروف ترین استیکها در سراسر دنیا است.

تی بن، شامل برشی از گوشت گاو یا گوساله است که یک استخوان T شکل در آن قرار دارد.

مزه این استیک شباهت زیادی به انواع دیگر دارد؛

فقط فرقی که دارد این است که  یک طرف آن گوشت راسته بوده و طرف دیگر آن را گوشت

فیله تشکیل داده است.

برای مشاهده کلیپ طرز پخت استیک کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *